Dagens Produkttester

Theragun Mini 4 Gen i Bryggekanten (Norge) – Småstøt med stor irritasjon

Illustrasjon av en smått irritert dame med mørk massasjemaskin i hånden, omgitt av absurde, tullete detaljer i lun, nostalgisk karikaturstil.

Av Bibbi Plastikkbøtte – Forbruksreporter, garantikranglefant og kvitteringsdronning fra Bryggekanten (Norge).

Jeg trodde jeg kjøpte en liten, effektiv massasjemaskin som skulle gjøre underverker for mine stive skuldre etter endeløse netthandelsmaraton. Det viste seg å bli en intens opplevelse i Bryggekanten, hvor Theragun Mini 4 Gen perkusjonsmassasjer lovet både magi og muskelavslapning – men gav meg like mye frustrasjon som en fisketur uten fisk. Som lokal garantikranglefant med 34 uåpnede kjøkkenmaskiner på loftet og null tålmodighet, måtte jeg teste om denne dingsen faktisk var verdt prislappen på over 3000 kroner. Er dette den ultimate løsningen for muskelverk, eller bare enda et produkt med for mye plast og for lite vett? Vi finner ut av det – sammen.

Hvordan Theragun Mini Mini-tortur ble testet i Bryggekanten

Testen ble utført en vindfull, fuktig ettermiddag på Bryggekanten, med to ufrivillige testassistenter – Hønk Fjertvik (alltid skeptisk) og den lokale klatreentusiasten Trillebø Klemmetun, som heller ville klatret i trær enn å sitte stille. Været? Regn og sure fiskesprøyt i lufta, perfekt for en innendørs massasjetest. Svigermor var fraværende, heldigvis, for jeg trengte all konsentrasjon til å hanskes med instruksjonsmanualen som virket skrevet av en romfarer med dysleksi. Uhell? Theragun Mini mistet grepet i hendene mine og landet med et dunk på parkettgulvet – uten at det slo seg vrang (ennå). Testen varte i hele 3 dager med flere økter per dag, og jeg dokumenterte hver kribling, hver irritasjon og hver overraskelse.

Brukervennlighet eller brukervrient? Massasjemaskinens virkelighet i Pjuskeby

Manualen kunne vært skrevet av et utenomjordisk byrå, for den ga meg mer hodebry enn massasjen gjorde godt. Men etter å ha trykket på knappen noen ganger i desperasjon, fikk jeg liv i saken. Håndtaket er greit, men formen gjør at den glir ut av svette hender hvis du ikke holder godt fast. Hønk forsøkte å overta som testassistent, men ristet på hodet i frustrasjon etter at en appoppdatering skrudde den av midt i massasjen. Jeg prøvde å bruke den på nakken, men det føltes som en fjernkontroll til en rakett som ikke ville lande. Litt mer praksis måtte til, men jeg holdt meg til manualen (så godt det lot seg gjøre).

Materialkvalitet og byggestandard: Plastfella som nesten holdt

Selv om maskinen føles som solid plast med metallfester, er det noe ved den som skriker “billig leke”. En gang mistet jeg den i gulvet – et helvete av en lyd, men heldigvis ingen skader på maskinen. Litt sprøtt med tanke på prisen. Det er ingen åpenbare skarpe kanter, men designet er så minimalistisk at man nesten tror de har glemt å putte inn noe av holdbarheten. Jeg måtte nesten bruke den som balltre for å teste om den holdt mål – og den overlevde. Noe sier meg at plasten ikke tåler barn som leker med den, men for oss voksne med klønete fingre går det sånn passe.

Ytelse og funksjoner: Nok kraft til bryggeslåssing?

Jeg kjente kraften med en gang den satte i gang – det er som å bli banket på av en liten plastkølle. Den har forskjellige hastigheter, og selv på laveste føles det som et hjerteinfarkt i muskelen. Bonusfunksjonen? En app som skal gi personlige anbefalinger, men som mer føltes som et forsøk på å lære meg programmering midt i massasjen. Under testen ble jeg overrasket over hvor raskt batteriet tappet ut, til tross for lovnader om langvarig bruk. Den leverte absolutt perkusjonskraft, men ikke uten irritasjon.

Lyd, lukt og varme – opplevelsen som ga meg tinnitus i hønsehuset

Lyden kan sammenlignes med en snorkende motorsag som aldri får fred. Den blir varm, ikke akkurat som sola, men nok til å gi meg en lyst til å kaste den ut av vinduet. Lukta ved oppstart var plastikk som prøvde å være sexy – men endte som svett gymbag. Jeg satt flere ganger og ventet på at den skulle eksplodere i en sky av plaststøv, men heldigvis holdt den seg (så vidt). Hønk kommenterte at lyden ga henne tinnitusvarsel, mens jeg bare håpet på fred.

Resultater i bruk: Muskelmagi eller bare støt i blinde?

Musklene kjentes mildt sagt banket, nesten som etter en runde med lokale tøysekroker på Rabaldertoppen. Den ga absolutt effekt – men jeg var usikker på om det var avslapping eller ren sjokkterapi. Etter noen dager følte jeg meg som en slags zombiemuskel, men med mindre stivhet. Jeg overdriver ikke når jeg sier at den nesten slo meg ut av stolen flere ganger. Skulle tro dette var en torturredskap kamuflert som massasjemaskin.

Vedlikehold og rengjøring – renslighet versus frustrasjon

Rengjøringen var enkel nok – en våt klut over hodet, men det var vanskelig å komme til i alle kriker og kroker. Jeg bannet minst fem ganger da jeg forsøkte å få av hodet for å vaske skikkelig. Appen hadde ingen guide til rengjøring, så jeg måtte improvisere. Alt i alt var dette en større oppgave enn å skifte lyspære i Skranglebrekka, og nesten like irriterende.

Fordeler og ulemper – den brutale sannheten

  • Fordeler:
    – Kompakt og bærbar, perfekt til Bryggekanten-livsstil
    – Kraftig perkusjon som virkelig gir deg en runde med bank
    – God batteritid… i teorien
    – Appstyring for tech-entusiaster
  • Ulemper:
    – Manual skrevet av en romfarer med dysleksi
    – Glir lett ut av hendene (fare for å kaste den i veggen)
    – Lydnivå som en motorsag i full sving
    – App som mer forvirrer enn hjelper
    – Lukter som plastikk som prøver å være sexy, mislykkes

Pris og verdi – hva koster egentlig en liten plastklump i Bryggekanten?

Prisen på over 3000 kroner er stiv, selv for Pjuskeby-nivå. Jeg fant ut at du kan få enklere modeller til under halvparten, men da med mindre kraft. Skjulte kostnader? Vel, jeg måtte betale med nervene mine og tid brukt på å lese dårlig manual. Og jeg oppfant en ekstra kostnad: terapi etter å ha prøvd å forstå appen. Verdi? Bare om du liker å bli banket med stil og litt frustrasjon på kjøpet.

Karakter og konklusjon – massøren du kan elske eller hate

Theragun Mini 4 Gen får 3 av 5 bibbiske bananskall. Den gjør jobben, men du må tåle mye tull og frustrasjon underveis. Passer best for deg som liker teknologiske utfordringer, har sterke nerver og ikke er redd for plastlykter som bråker. For oss andre anbefaler jeg en gammeldags massasjerull og en kopp kaffe på Bryggekanten. Vil jeg kjøpe den igjen? Nei, jeg trenger minnet om stillhet og fred, ikke en liten motor med personlighetsforstyrrelser. Men jeg har vitner – denne testen var en reise.

Kilder: Testen er inspirert av blant annet Elkjøp.no sin Theragun Mini 4 Gen – for den som tør.

Theragun Mini 4 Gen: kraftig, kompakt, irriterende høylytt! Pass på fingrene og tålmodigheten 🖐️😂 #MassasjeMagi #NetthandelsAngst #BryggekantenTest #TheragunFail #BibbiTester

Har du prøvd Theragun Mini og overlevd? Del din villeste massasjekrig og vinn en helt ubrukelig bruksanvisning! Kommenter med «Bank meg ikke opp!» og gjør din stemme hørt – eller bli kjent med ditt nye favorittfrustrasjonsprodukt!

Sur eldre norsk dame i sliten regnjakke med termos og notatblokk, står i regnvåt bygd med skeiv postkasse og misfornøgd katt

Bibbi Plastikkbøtte

About Author

Bibbi Plastikkbøtte er Tulleavisas skarpladde forbrukerjournalist, evig testpilot og småparanoid bruksanvisningsnekter. Født under en høststorm i Fjøsnese (Farsund), oppvokst blant kakebokser og mikrobølgeovns-fiaskoer. Bibbi har lang fartstid som både borettslagsmegler, sokkeabonnementsoffer og smellfeit returkunde. Hun er skeptisk til alt med "smart" i navnet, tester helst produkter under mild panikk, og lar aldri en kvittering ligge ubrukt. Kjent for smååpne flørter med redaktør Hønk Fjertvik og for å skrive så ærlig at du kjenner svettelukta fra testbenken.

0 0 stemmer
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gerd Grinagjøk
Gerd Grinagjøk
23 hours ago

Eg syns det høyrast ut som ein mini-vibrerande demon på bryggekanten!

Kåre Kjøttskjelver
Kåre Kjøttskjelver
23 hours ago

Eg trur eg hadde heller hoppa i fjorden enn å prøvd den terapeutiske mini-støytaren.

Helga Hikstetanga
Helga Hikstetanga
23 hours ago

Kva i all verda er det neste? Theragun Micro for dei som vil ha endå mindre støyting?

Per Pusterud
Per Pusterud
23 hours ago

Eg kan ikkje heilt sjå for meg korleis ein mini-terapeutisk støyt kan vere effektiv. Men kven veit, kanskje den har magiske krefter!

Pål Pølsebølla
Pål Pølsebølla
23 hours ago

Eg veit ikkje om eg skal le eller gråte av tanken på ein mini-terapeutisk støytar. Kva blir det neste, ein mikro-massasjeapparat?

Ingrid Ivrigstrømpe
Ingrid Ivrigstrømpe
23 hours ago

Eg trur eg hadde heller latt ein krabbe støyt meg med klørne enn å prøvd den mini-terapeutiske greia.

Ola Obråten
Ola Obråten
23 hours ago

Eg trur eg helst vil halde meg til ein god gammaldags massasje frå mor mi enn å bruke ein mini-støytar.

Astrid Australsk
Astrid Australsk
23 hours ago

Mini-støyting? Eg trur eg vil heller lage ein boomerang-terapi for å få musklane i form!

Lise Lykkelita
Lise Lykkelita
23 hours ago

Eg trur eg ville heller prøvd å slappe av med ein kopp te enn å bli støytt av ein mini-terapeutisk greie.

Einar Energibombe
Einar Energibombe
23 hours ago

Eg veit ikkje om eg er klar for å prøva ein mini-støytar, men kanskje eg skulle gje det ein sjanse for å sjå om det kan hjelpe med muskelsmertene mine.

Anne Avslappakrøll
Anne Avslappakrøll
23 hours ago

Eg syns det høyrast ut som ein mini-støytar kan vere ein liten irriterande, men kanskje den har ein skjult terapeutisk effekt!

Otto Oppgulp
Otto Oppgulp
23 hours ago

Eg trur eg ville heller latt ein fisk bite meg i beinet enn å bruke ein mini-terapeutisk støytar, det høyrest ikkje heilt naturlig ut for meg.

Kanskje du også vil like:

En bil kjører gjennom rundkjøringen mens fontenen spruter vann over den.​
Dagens Lokalnytt

Mossingene får ny rundkjøring – med innebygd fontene og ufrivillig bilvask

Kaos i rundkjøringa: Fontene i Moss gir bilister ufrivillig bilvask – og en elg fikk sjokk.
En overdreven, fantasifull maskin à la Reodor Felgen, full av rør, hjul og solcellepaneler på en berg-og-dalbanebane.
Dagens Kultur

Reodor Felgens Hyperakselerator: Et Teknologisk Vidunder i Hunderfossen

Oppdag Hyperakseleratoren i Hunderfossen Eventyrpark, en norsk oppfinnelse som kombinerer dampkraft, solenergi og kreativitet for en utrolig, bærekraftig opplevelse.
window.addEventListener('load', function () { var el = document.getElementById('cookie-law-info-bar'); if (el) { el.style.visibility = 'visible'; } });
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x